Zeppelin LZ127 - a mutatós pilóta replika óra

Klasszikus értékek egy kicsit a mai viszonyainkra hangolva - a Zeppelin LZ 127 úgy hozza a pilótaórák hagyományait, hogy közben egy modern, hordható darab részévé tette azokat. Pilótakesztyűben már nem lenne használható, de szerencsére viszonylag kevés igény van manapság erre, a stílus viszont örök. Zeppelin LZ127 - és megint egy léghajó volt a névadó A Zeppelin modellekről már többször írtunk, így rendszeres olvasóink pontosan tudják, honnan ered a név. A többiek kedvéért viszont elmondjuk, bár önmagáért beszél.rolex replika A Zeppelin léghajókat mindenki ismeri, az viszont talán már nem annyira közismert, milyen széles és színes volt a paletta ezekből a különleges repülő szerkezetekből.

Maga az LZ 127 egy lajstromszám (más néven lajstromjel), vagyis egy konkrét légieszköz jelzése, olyan, mint a rendszám az autóinkon, egyedi kombináció. Fordítása egyszerű, a Luftschiff Zeppelin 127, vagyis a 127-es számú Zeppelin léghajó a jelentése, mivel ez egy Graf Zeppelin modell volt. 1928-ban szállt fel először, és családjának legsikeresebb példánya lett. 590 útja alatt több, mint másfél millió kilométert tett meg, 1929-ben megkerülte a földet, és még az Antarktiszon is járt. A Hindenburg léghajó híres katasztrófája után 1937-ben az LZ 127 is megtette utolsó útját, és a hosszú, sikeres útjai után már nem repült többé. Zeppelin LZ 127 automatic - 8668-2 Az LZ 127 kollekció egy elég népes család, közel 40 típusból áll. Ezek között megtalálhatóak a kvarc és a mechanikus szerkezetek egyaránt, a legklasszikusabb három mutatós kiviteltől a legsportosabb kronográfokig, open heart, dual time és minden, ami csak eszedbe juthat az órákról.

A teszten részt vevő Zeppelin LZ 127 8668-2 modell egy kicsit különlegesebb darab, mégis nagyon klasszikus. A feloldása ennek az ellentétnek egyszerű, a három mutatós automata kapott egy segédszámlapot,replika órák melyen a 24 órás gyűjtő található. Biztosan van olyan élethelyzet, amikor szükség lehet rá, de valójában inkább a szemet gyönyörködtető megoldások az ehhez hasonló komplikációk.

A G-Shock kollekción belül létezik egy sorozat, a Master of G, melynek darabjai az elnyűhetetlenség és a robosztus megjelenés mellett a prémium minőséget képviselik. A nemrég érkezett új, 2019-es Gravitymaster modellt látva értelmet kap a látszólag egymástól távol álló két fogalom egyesítése. A Casio G-Shock GWR-B1000 modellje egyszerre egy valódi G-Shock és egy felsőkategóriás toolwatch, ráadásul a legújabb G-Shock arculattal. Casio G-Shock Master of G – mi is ez a sorozat? A Casio megannyi kollekciót kínál, függően a felhasználástól vagy éppen a felhasználótól. Akár a dresswatch vonalon, akár a toolwatch vonalon keresgélsz, mindenhol találsz egy Casio-t. Az elnyűhetetlenségükről megismert G-Shock modellek között azonban szükséges volt szétválasztani a néhány tíz dolláros modelleket az ezer (vagy akár több ezer) dolláros csúcsmodellektől, egyszerűen nem lehet egy belépő szintű G-Shock AW-590-es órát egy Rangeman-nel egy lapon említeni…

Létrehozta hát a gyár a Master of G sorozatot, amely a G-Shock modellek legjavát fogja össze, méghozzá a bevált módon osztályozva azokat.replika óra Három fő vonala van, a Land, a Sea és a Sky, vagyis a túrázásra, búvárkodásra és a repülésre kihegyezett tulajdonságokkal bíró modellek.